Szállítási feltételek

A megrendelt terméket GLS csomagküldő céggel továbbítjuk.
Az 45000 Ft alatti csomag szállítási díja 1600,-Ft,
míg 45000 Ft felett a szállítási díj ingyenes.Kivételt képeznek az extra méretű csomagok,ezeknek a szállítási költsége minden esetben egyedi árszámítás alapján történik.


 

Előre utalás esetén e-mailben számla másolatot küldünk.
CSAK A SZÁMLA MÁSOLAT MEGÉRKEZÉSE UTÁN UTALJÁK ÁT A SZÁMLÁN SZEREPLŐ ÖSSZEGET.
A közleményben tüntessék fel a számla sorszámát, mert ez alapján azonosítjuk, hogy melyik küldeményt fizették ki. Ne a rendelés sorszámát tüntessék fel a közleményben.
A számla sorszáma a számla jobb felső részében található és a következő a formátuma 20090xxxx (pl.200900279). A közleményben a számla sorszámán kívül mást nem kell feltüntetni.

 

 Bankszámlaszámunk: CIB Bank 10700512-47417102-51100005

 

 Külföldről történő utaláshoz szükséges adatok:

SWIFT kód: CIBHHUHB

IBAN számlszám: HU38-1070-0512-4741-7102-5110-0005


A megrendelt termékek postázási rendje:
Minden héten kedden adjuk fel a csomagokat. Így a futár szerdán kézbesíti a csomagot. Hétfő 12h-ig beérkezett megrendelések még bekerülnek a keddi szállításba.
Ha valakinek nagyon sürgős egy csomag, kérjük telefonom egyeztessen a kollégánkkal.

A futárszolgálat a feladást követő és az azt követő napon próbál kézbesíteni. Az első sikertelen kézbesítéskor értesítőt hagy a helyszínen. Az értesítőn lévő telefonszámon lehet egyeztetni a második kézbesítés időpontját. Ha a címzett nem egyezteti a második kézbesítési időpontot, akkor a következő munkanapon kísérli meg a posta a második kézbesítést.
Ha sikertelen mindkét kézbesítés, akkor a lakhely szerinti 1. számú postahivatalban tárolják 5 munkanapig a csomagot (erről is értesítőt, hagy a futár). Az ötödik munkanap után a posta visszaszállítja a csomagot a feladónak. A visszaszállítási díja a hatályos jogszabályok szerint a megrendelőt terhelik.


Lehetőség van a termékek személyes átvételére, ebben az esetben kérjük jelezze megrendeléskor szándékát. Az átvétel helyével kapcsolatban felveszük önnel a kapcsolatot.Legújabb Termékek